Fullt hus på Bleiker - besøk fra elever på 10. trinn

I uke 42 og 43 var det Praksiskurs for elever på 10. trinn i hele Asker og Bærum, og Bleiker vgs. mottok hver dag et femtitalls ivrige ungdomsskoleelever som var nysgjerrige på yrkesfag.

Elevene fikk et to-dagers "kurs" der de fikk informasjon og smakebiter på innholdet i de ulike yrkesfaglige tilbudene på Bleiker.

Her er noen stikkord på hva de fikk være med på:

• Medier og kommunikasjon: Manus, film, fotografering, design.
  • Teknikk og industriell produksjon: Praktisk arbeid i verkstedene med sveising og jobbing med motorer.
  • Elektrofag: Praktisk arbeid med elenergi og automatisering.
  • Service og samferdsel: Elevbedrift, markedsføring og salg.
  • Helse- og oppvekstfag: Rundløype med teori og praksis knyttet til de ulike retningene innen utdanningsprogrammet.

Elevene ble tatt imot av rektor og startet besøket på Bleiker med musikkinnslag fra elevene på musikklinja. Alle fikk gratis lunsj hver dag.

Vi håper dagene på Bleiker ble en fin inspirasjon til å søke seg hit til neste år!