Skolejoggen 2014 - aktivitetsdag

Tirsdag 23.09.2014 løp vi for livet og for verdighet. Bleiker videregående skoles første Global Dignity-arrangement ble gjennomført med elevrådet som arrangør.

Elevrådet startet aktivitetsdagen med felles oppvarming i skolegården. Skolejoggsangen "It feels so good" fikk i gang dansefoten til elever og lærere.

Etter oppvarming var det klart for Skolejoggen 2014. Ca.250 lærere og elever stilte til start.
Aktivitetsdagen ble avsluttet på grusbanen med ulike klassekonkurranser, f. eks. med å gjette antall non stop, quiz og samarbeidskonkurranser.

En stor takk til elevrådsstyret og alle som bidro til at dagen ble bra, og takk til dere som bidro til SOS barnebyers arbeid i Tanzania. Bidraget ble på kr. 3000,-.

Vinner av raskeste gutt ble: Izzatullah Sultani (1EFB)
Vinner av raskeste jente ble: Kaja Falkenberg (2HAA)
Begge fikk kinogavekort.

Klassen som gikk av med seieren på grusbanen:1EFA
Klassen får pizza og brus til lunsj på fredag.

Gratulerer til alle!

Renate Borg
Miljøarbeider

Se også Budstikkas omtale av arrangementet.