330 elever på Innovasjoncamp

Alle elever på Vg1, Vg2 og de som har Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 hadde innovasjonscamp i samarbeid med Ungt entreprenørskap Akershus og FN-sambandet

Sosial kompetanse rundt Semsvann for HO

Alle klassene på HO på tur rundt Semsvann

Sommeravslutning

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet sommeravslutning i skolegården for alle elevene på Bleiker 22. juni.

Bedriftsbesøk hos Varner-gruppen

Lærerikt om markedsføring

Klagebehandling

Gjør deg kjent med klagefrister for standpunktkarakterer og eksamen.

Emma Sansehus

Klasse 1HEA har besøkt Emma Sansehus og testet egne sanseopplevelser.

Avslutning for Vg3 og Vg4

Vi inviterer til avslutning for Vg3 og Vg4 onsdag 20. juni kl. 18.00 – 20.00 Les invitasjonen og meld deg på!

Vårtur til Vollen

Torsdag 24. mai var elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag på vårtur til Vollen.

Kostholdsprosjekt

Som avslutning på kostholdsprosjektet lagde 2BUFA to sunne, næringsrike og trygge måltider 22. mai.

...har et flott uteområde.

Tur til Kosovo

Jeg har vært i Kosovo med tre elever (Marta 2DHMA, Peter 1SSB og Rolf Kristian 2EFSA) for å besøke SOS-barnebyer og prosjektene vi har gitt støtte til gjennom solidaritetsaksjonen vår.