Åpen dag 2018

Den 23. januar inviterte Bleiker vgs. 10.klassinger, foresatte og alle andre interesserte til Åpen skole.

Oddmund Toft og Solfrid Nordrum forteller om faget sosialantropologi.

Besøk av masterstudenter i sosialantropologi

Hva mener vi med etnosentrisme? Hvordan kan tre glass vann ha ulik betydning? I hvilken del av verden holder "the Netnedisko" til?

Elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus

Vi er her for deg! Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Utdanningstorg 2018

Mandag 15. og tirsdag 16. januar besøkte elever fra ungdomsskolene i Asker og Bærum og deres foresatte Utdanningstorget på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Bleiker videregående skole stilte med engasjerte elever og lærere.

Museumsbesøk på Dikemark

Elevene i programfaget Psykologi 1 har vært på besøk på museet til Dikemark sykehus.

Fylkesmesterskap i engelsk 2018

Alle elever på Bleiker vgs. kan delta i skrivekonkurransen i engelsk som arrangeres av Akershus fylkeskommune.

Juleavslutning 21.12.2017

Elevene ringte julen inn i dag med sang, taler og smil.

YSK Service og samferdsel - teori og praksis hånd i hånd

Torsdag 14.12. gjennomførte YSK-elevene, som har valgt "Sikkerhet" som retning, den halvårlige presentasjonen av sin praksis hos Securitas AS.

Julemarked på Bleiker vgs. 7. desember

Ungdomsbedriften Nyttige greier UB solgte flotte varer.

Juleverksted på avdelingen for Helse- og oppvekstfag

Mandag 11. desember hadde HO sitt årlige juleverksted.