Kreativ matpakkekonkurranse

Som kick-off for kostholdsprosjektet gjennomførte Vg2 BUFA/BUSA en kreativ matpakkekonkurranse 17. april.

Både våre elever og de besøkende var med i pyntingen av festlokalet

Vårball med gjester fra Åland

Det årlige vårballet på Tilrettelagt avdeling ble arrangert torsdag 12. april i skolens kantine.

Mobbeombudet på besøk

Mandag 9. april fikk avdelingen Helse- og oppvekstfag besøk av elev-, lærling- og mobbeombudet i Akershus.

Premieutdeling. De tre elevene i forgrunnen er Vg1-elevene Fredrik, Theodor og Isac

Fylkesmesterskap TIP og Kjøretøy

Onsdag 21.03.18 ble det arrangert fylkesmesterskap for flere yrkesfag ved Ås videregående skole. Bleiker vgs. var representert innen fagene Vg1 Teknikk og industriell produksjon og Vg2 Kjøretøy.

Aktivitet i helsefagklassen

Klasse 1HEA har øvd seg på maling og ansiktsmaling.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet

Elevene i klasse 2SSA og 2SSB har vært på besøk hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Stolte forfattere viser frem boken

Bokprosjekt i engelsk

Elevene på Vg2 Service og samferdsel -YSK har skrevet en bok på engelsk om hvordan vi oppfattes av andre.

Gutter fra 1HEA maler barneansikt med ulike dyremotiv

Karnevalsforberedelser

Fredag 9. februar var elever fra Vg1 HO på besøk i Morellveien barnehage og deltok i karnevalsforberedelser.

Barnebokprosjekt

Elever fra Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag er i gang med et FYR-prosjekt i norsk og programfag. De skal skrive en fagtekst om språkutvikling, og planlegge og gjennomføre en aktivitet med barnebok i praksis.

VR-briller i undervisningen

Takket være den raskt økende teknologiske utviklingen er arbeidshverdagen innenfor mange bransjer i kraftig endring. Skolene er derfor nødt til å omstille seg til en stadig mer digital virkelighet.