Bleikermesterskap for ungdomsbedrifter

18 ungdomsbedrifter skal presentere sine produkter og ideer i Bleikermesterskapet 2019

Åpen dag på Bleiker videregående skole onsdag 16. januar

Skal du velge videregående opplæring til høsten? Nysgjerrig på Bleiker ? Vi har Åpen dag onsdag 16. januar fra kl. 10.00 - 15.00 og fra 17.00-20.30 der vi åpner skolen for ungdomsskoleelever og foresatte.

Lærere og elever fra Bleiker.

Nobels fredspris

Elever og lærere fra skolen var med på live-intervju med vinnerne av Nobels fredspris 2018 i Oslo Rådhus 10. desember. Det var et sterkt møte med Nadia Murad og Denis Mukwege.

Pepperkakehusdag

Teori i praksis

Julemarked

TO-avdelingen inviterer til julemarked i skolens kantine onsdag 28. november kl. 15-18. Kom innom når du kan!

Elevaksjonen 2018

Årets elevaksjon foregår fra 29.11 - 30.11. Pengene vil gå til SOS-barnebyer i Kosovo. Takk for din støtte!

Folkehelseinstituttet trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse blant ungdom!

Onsdag 28. november

Green Kitchen UB

Gründeridol 2018

Tre ungdomsbedrifter fra Bleiker blant topp ti på Gründeridol

Oslo Motorshow 2018

Fredag 26. oktober besøkte 1TIA-B-C og 2KJA Oslo Motorshow på Lillestrøm.

Er du somalier, blid, rapper eller flyktning?

Besøk på Interkulturelt museum

Hvor kommer fordommene våre fra, og er det mulig å bekjempe dem?